opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1455 reviews

Schaduwdoek waterdoorlatend

Schaduwdoeken zijn een populair type luifel voor uw terras of dek. Ze zijn veelzijdiger dan een zonnescherm en kunnen schaduw of windbescherming bieden op een door u gekozen locatie. Zoek naar sterke stoffen en stoffen die schadelijke UV-stralen van de zon blokkeren. Schaduwdoeken kunnen grotere gebieden overspannen en kunnen worden geïnstalleerd en gemakkelijk worden verwijderd tijdens de koudere wintermaanden.

Schaduwdoek is meestal gemaakt van los geweven polyester of zelfs aluminium en kan worden gevonden in verschillende dichtheden of schaduwgraden van ongeveer 5% tot 95%. De meeste schaduwdoeken zijn waterdoorlatend zodat regenwater, sproeiers en irrigatiesystemen uw planten gehydrateerd kunnen houden:

  1. Het zeil vermindert een aanzienlijke temperatuur, blokkeert tot 95% van de schadelijke UV-stralen, maar laat koel briesjes en licht door voor een betere luchtige en comfortabele ruimte, laat regen door.
  2. Gemaakt van 180 g UV-bestendig hoge dichtheid polyethyleen (HDPE) schaduwstof met sterk gestikte naad en duurzame roestvrijstalen D-ringen in elke hoek.
  3. Gemakkelijk schoon te maken met mild schoonmaakmiddel en water, bestand tegen vervagen, zal niet schimmelen en niet scheuren.
  4. Ideaal voor uw terras in de achtertuin, het zwembad en de vijver, pergola, zandbak, oprit of andere buitenruimte om te beschermen tegen 88% tot 95% schadelijke UV-stralen. Een waterdoorlatend schaduwdoek biedt ook privacy voor uw terras.

Ontdek ons ​​assortiment waterdoorlatende schaduwdoeken in HDPE (polyethyleen met hoge dichtheid). Makkelijk te verzorgen. Gebruik buitenshuis om te beschermen tegen hitte en zon. Waterdoorlatende. Modieuze kleuren. Bescherm uzelf tegen de zon en zorg ervoor dat uw veranda, terras of tuin fris en schaduwrijk blijft.

Op maat gemaakt tot uw gespecificeerde maat in onze werkplaatsen (vierkant, rechthoek of driehoek) met zomen en doorvoertules zodat ze eenvoudig kunnen worden bevestigd aan een pergola of bevestigingspalen. Met behulp van onze bevestigingsmaterialen.

Veel mensen voelen zich aangetrokken tot het idee om een ​​waterdoorlatend schaduwdoek te gebruiken om een ​​koele en aangename buitenomgeving te bieden, beschermd tegen de ultraviolette straling van de zon. Het probleem met een echt waterdicht schaduwdoek is dat het materiaal van het zeil volledig ondoordringbaar moet zijn, vergelijkbaar met het zeil die wordt gebruikt bij de constructie van traditionele tenten voor kamperen. Helaas bieden deze materialen niet de beste schaduwoplossing.

Bij een zware regenbui zal er onvermijdelijk wat door het zeil druppelen. Bovendien is er in stormachtige omstandigheden vaak wat wind die de regen onder de stof neigt te blazen. Zelfs een echt waterdichte schaduwdoek zou niet helpen in deze omstandigheden. En het spreekt voor zich dat winderige en stormachtige omstandigheden waarschijnlijk niet het best geschikt zijn om buiten met enkele vrienden rond de barbecue te ontspannen! Bekijk ons assortiment waterdoorlatende schaduwdoeken.