opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1455 reviews

Polyethyleen schaduwdoek

De gebreide polyethyleen  stof laat ook een koele bries door de kleine openingen in de stofstromen, wat erg aangenaam is tijdens de hete vochtige zomermaanden.

Omdat ze bedekt zijn met gebreid polyethyleen, zijn onze schaduwdoeken niet waterdicht en zijn daarom alleen ideaal om schaduw te creëren vanaf de zon in plaats van beschutting tegen de regen. We hebben uiteraard ook een assortiment waterdichte, elastische weefselstructuren  en waterdicht.

De polyethyleen schaduwdoeken worden vervaardigd met de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat ze de beste bescherming bieden aan onze klanten. Ze zijn bijzonder geschikt voor scholen, kinderdagverblijven en parken en creëren aantrekkelijke overdekte gebieden in speelplaatsen en recreatiegebieden.
 

Waterdoorlatende schaduwdoeken

De polyethyleen schaduwdoeken zijn onder andere ook de Nesling schaduwdoeken, die gemaakt zijn van 280 gr/m2.Het type doek is een technisch breisel (het doek wordt niet geweven maar geknoopt) dat veel in kassen wordt toegepast.

Het is de hoogste kwaliteit, UV-stabiele commerciële schaduwdoek. Het doek is genaaid met een zware sluitsteek en de hoeken zijn versterkt voor sterkte en duurzaamheid. HDPE (High Density Polyethylene) stof is een kosteneffectief materiaal dat is ontworpen voor modulaire diverse schaduwdoeken en zeilen.

Bent u op zoek naar het juiste formaat schaduwdoek dat bij uw behoeften past? Wilt u het doek omsluiten, of wenst u doorvoertouwen, roedezakken of iets anders? Nu hoeft u geen schaduwdoek meer te knippen om de ideale maat te krijgen. Meet de maat die u nodig hebt en wij maken een schaduwdoek dat exact aan uw specificaties voldoet.