opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Nesling Coolfit

Met de lente eindelijk hier en de zomer slechts een hartslag verwijderd, bieden we onze Nesling Coolfit schaduwdoeken aan. Ideaal voor uw tuin of terras.

Een Nesling Coolfit kan naar keuze op veel manieren worden ondersteund, eenvoudig aan palen worden opgehangen (hardhouten palen worden aanbevolen) of aan een bestaande muur of structuur worden bevestigd. U kunt ook een op zichzelf staande structuur voor de schuifzonwering overwegen.

  1. Zeer sterke HDPE geknoopte luifel
  2. Kan het hele seizoen buiten blijven (maart - september)
  3. Tot 95% bescherming tegen schadelijke UV-stralen
  4. Geeft koelte tijdens warm weer
  5. Eenvoudig schoon te maken
  6. Schimmelbestendig
  7. Eenvoudig te installeren
  8. Met de meegeleverde installatie-instructies kunt u de Nesling Coolfit eenvoudig ophangen.

Het feit dat trendy en functioneel hand in hand kunnen gaan, is iets waar Nesling in gelooft. De Nesling Coolfit schaduwzeilen zijn gemaakt van sterk HDPE-materiaal met een UV-filter dat tot 95% van de schadelijke UV-stralen blokkeert. Het is dus zeer functioneel, maar wat misschien net zo belangrijk is: u creëert een plezierige en aantrekkelijke plek in uw tuin met alle bescherming!

Dus als u op zoek bent naar een geschikt alternatief voor een parasol of een pergola, dan is de Nesling Coolfit de perfecte oplossing. Beschikbaar in een selectie van kleuren en maten voor de meeste ruimtes.

Bij bestelling ontvangt u een bijgeleverde montagehandleiding. De Nesling Coolfit is eenvoudig op te hangen. Wij adviseren het doek te demonteren bij windkracht 5 of hoger om beschadiging aan het doek te voorkomen. Ze zijn eenvoudig te reinigen met lauw water, een zachte borstel en zeep.

Bent u op zoek naar het juiste formaat schaduwdoek dat bij uw behoeften past? Wilt u het doek omsluiten, of wenst u doorvoertouwen, roedezakken of iets anders? Nu hoeft u geen schaduwdoek meer te knippen om de ideale maat te krijgen. Meet de maat die u nodig hebt en wij maken een schaduwdoek dat exact aan uw specificaties voldoet.