opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Zweefparasols

Zweefparasols zijn parasols met een mast aan de zijkant van de parasol. In de meeste gevallen is dit de vlakke kant. Zweefparasols hebben de mast van de parasol op de hoek of op de punt van het doek. Het voordeel van het kopen van een vrijdragende parasol is dat de mast zich niet in de schaduw bevindt. Perfect voor boven de tuinmeubels, een eettafel of ligstoel. Een bijkomend voordeel is dat een zweefparasol om zijn eigen as draaibaar is. Terwijl de zon beweegt, kunt u de parasol gemakkelijk draaien, zodat u altijd in de schaduw bent.

Zweefparasol kopen?

Een nadeel van een vrijdragende parasol kan slecht weer zijn. In de meeste tuinen zult u geen problemen ondervinden, maar op een balkon of open vlakte kan het soms erg winderig zijn. Omdat de mast aan de zijkant staat en het gewicht van de parasol zich aan weerszijden bevindt, is de parasol minder stabiel dan een middenpoolparasol. De frames van de zwevende parasols zijn gemaakt van hoogwaardig gecoat aluminium, waardoor de parasols roestvrij en lichtgewicht zijn zonder aan kracht te verliezen. Als u geïnteresseerd bent in het kopen van een zweefparasol, let dan goed op de stevigheid ervan.

Voordelen zweefparasol

Houd uzelf en het gezin op warme zomerdagen beschermd met een tuinparasol. Tuinparasols helpen u en het gezin in de schaduw te houden en worden geleverd met een verscheidenheid aan stevige parasolvoeten in graniet of gietijzer om ervoor te zorgen dat ze niet omvallen. Of ga voor een hangende parasol die wordt geleverd met een eigen standaard. UV-tuinparasols houden schadelijke stralen buiten en waterafstotende materialen zorgen ervoor dat ze u zelfs tijdens een snelle regenbui drooghouden.

Of u nu op zoek bent naar een eenvoudig zonnescherm of een stijlvolle vrijdragende zweefparasol, wij hebben de parasol zeker voor u. Kies uit onze veelheid aan kleuren, stijlen en ontwerpen en profiteer van onze tuinparasols van topkwaliteit. Ook goed om onder een regenbui te verbergen, onze zweefparasols hebben veel toepassingen.