opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1458 reviews

Vrijhangende parasols    

Vrijhangende parasols. Bij het bestellen van een vrijhangend parasol krijgt u een parasolvoet geleverd. De parasolvoet is zwaar genoeg, dus uw parasol zal niet snel omvallen bij een windomstandigheden.

Een vrijhangend parasol is makkelijk schoon te maken. Deze parasol kunt u bijna het gehele jaar buiten laten staan. Maar mocht het zo zijn dat u er in de wintermaanden geen gebruik van maakt, dan adviseren wij u een vrijhangend parasol op te bergen. Zo voorkomt u weervlekken. U kunt de parasolhoes eenvoudig met water schoonmaken. Makkelijk te onderhouden dus!


Vrijhangend parasol kopen

Binnen ons assortiment hebben wij verschillende vrijhangende parasols. U kunt de parasols ook in onze showrooms bekijken. Een vrijhangend parasol kan om uw tuinset geplaatst worden. Ook eenvoudig te plaatsen bij uw tuinset. Wij hebben binnen ons assortiment verschillende afmetingen.

De vrijhangende parasols hebben een zes- of achthoekige parasol. Door de vorm zijn ze praktisch en eenvoudig te plaatsen. Zo kunnen ze vanuit een hoek boven de tuinset geplaatst worden. De vrijhangende parasols zijn te bestellen in de vormen: rond, vierkant en rechthoekig. Wanneer u een rechthoekige zweefparasol boven een rechthoekige tafel wilt hangen, dan moet de parasol altijd in het verlengde van de middellijn van de tafel staan. Belangrijk om daar rekening mee te houden.

De vrijhangende parasols kunnen 360 graden draaien om de as. Vrijhangende parasols zijn erg praktisch, omdat ze in tegenstelling tot traditionele parasols geen centrale paal hebben. In plaats daarvan biedt de overhangende luifel extra ruimte en bewegingsvrijheid. Een tafel kan direct onder de vrijdragende kap worden geplaatst en volledig worden overschaduwd. Bovendien kan het baldakijn van vrijhangende parasols onder extreme hoeken en in elke positie worden gekanteld. In slechts een paar eenvoudige stappen kunt u zorgen voor een optimale zonwering - zelfs als de zon laag staat aan de avondlucht.

Of u nu de voorkeur geeft aan ronde of rechthoekige vrijhangende parasols, er zijn geen grenzen aan wat u visueel kunt maken. Er is een breed scala aan kleuren om uit te kiezen. Vrijhangende parasols zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen, ofwel weerbestendig en waterbestendig of met een met acrylaat gecoate, waterdichte zonweringstof. Meer informatie over de vrijhangende parasols:

  • Vrijhangende parasols met roestvrij en licht aluminium frame. Perfect voor tuin, terras, terras of achtertuin
  • De overhangende, 360 ° draaibare parasol bevat een eenvoudig te openen en soepel slingerhandgreepsysteem, evenals banden om de parasol vast te zetten wanneer deze niet in gebruik is
  • Diameter 300cm; hoogte 240cm; diameter paal 48 mm. Kan in de winter worden gedemonteerd en opgeslagen
  • Verkrijgbaar in de kleuren: antraciet, ecru en taupe
  • Ontworpen om uw terras een comfortabele en ontspannen plek te houden om te chillen

De vrijhangende parasols zijn vrij instelbaar voor elke positie waarin de zon zich bevindt. Het bladerdak kan in elke positie worden gekanteld en gedraaid en kan horizontaal worden uitgetrokken en ingetrokken. Onbelemmerde bewegingsvrijheid dankzij de overhangende kap. Eenvoudig in hoogte verstelbaar. Robuuste hoes, op aanvraag gemaakt van een met acrylaat gecoate, waterdichte zonwering.

Op zoek naar koele schaduw en bescherming tegen uv-stralen van de zon? We hebben veel vormen en maten, waaronder grote vrijhangende parasols die u meer ruimte geven eronder. Sommige van onze opties voor parasols en tuinparasols kunnen zelfs worden gekanteld om de zon de hele dag weg te houden.

Deze vrijhangende parasol heeft een aluminium frame en is dus onderhoudsvrij. Een bijkomend voordeel is dat aluminium licht is en niet kan roesten. Het dikke aluminium ribben zijn met balenklemmen aan de polyester bevestigd. De flexibele geribde spanners zorgen ervoor dat de stof strak blijft zitten. De vrijhangende parasols zijn 360 graden draaibaar en hebben een stuurstang zodat deze parasol zowel naar links als naar rechts tot 90 graden kan kantelen.