opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1455 reviews

Telescoop parasols

De telescoop parasol heeft een klassiek design en is verkrijgbaar in rond, vierkant en rechthoekig. Vanwege zijn eenvoudige elegantie lijkt het niet overbelast in combinatie met accessoires zoals ledlampen, geluid en verwarming. Deze parasol is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

De telescoop parasol is bij uitstek geschikt voor hotelfaciliteiten en de particuliere sector. Het gestroomlijnde uitbreidingssysteem wordt mogelijk gemaakt via een elegant ontwerp dat is gemaakt van massief aluminium. De functionaliteit is maximaal verbeterd dankzij bepaalde gebruikte materialen, waardoor overspanningen tot 52 voet mogelijk zijn.

Grotere modellen zijn zelfs uitgerust met een elektromotor in plaats van alleen een handslinger. In combinatie met de juiste regenafvoersystemen, kunnen verschillende telescoop parasols snel en vrij in groepen worden opgesteld om een ​​uitgebreide dekking buiten te bieden.

In tegenstelling tot andere oplossingen biedt de telescoop parasol niet alleen maximale bescherming tegen de zon en regen, maar kan ook buiten worden genoten in veel verschillende seizoenen, waardoor de telescoop parasol een zeer gewenst commercieel product is. De telescoop parasol heeft:

  • Handmatige slinger voor openen en sluiten;
  • Water- en corrosiebestendige materialen;
  • Gemakkelijk verwisselbare onderdelen bevestigd door schroeven

Zonneschijn en wind zijn heerlijk, maar soms kun je teveel van het goede hebben. Een tuinschaduw zoals een parasol en een prieel beschermt u tegen uv-stralen, terwijl een windscherm wind en nieuwsgierige buren blokkeert. Veel van de stoffen in ons assortiment zijn makkelijk te onderhouden.

De telescoop parasol brengt sfeer op het terras en geeft een finishing touch aan het terras of horecagelegenheid. Het is een solide parasol met comfort en kwaliteit. Het ademt gastvrijheid en heeft oog voor elk detail. De telescoop parasol heeft twee functies, namelijk praktisch en functioneel om schaduwvrije plaatsen te creëren. Het is tevens geschikt voor zowel particulier als zakelijk gebruik. De fraaie vormgeving en technische noviteiten en het gebruik van uitsluitend duurzame materialen zijn toonaangevend voor de horeca parasols. Het systeem van een telescoop parasol, ook wel het telescoopsysteem, zorgt ervoor dat ze makkelijk boven tafels en stoelen kunnen openen en sluiten.