opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Raffstores   

Raffstores zijn de perfecte zonwering. Raffstores hebben een modern design en met een groot oppervlakte een elegant architectuur. Een elementair onderdeel van uw woning. Raffstores zijn designvol en nog eens functioneel. Als exclusieve zonwering kunt u heel eenvoudig de lichtinval regelen. Op die manier heeft u de optimale lichtinval voor uw woonruimte en draagt dit ook nog eens goed bij aan de sfeer.

U kunt de raffstores met lamellen en omgezette randen eenvoudig bestellen bij Schaduwdoekkeuze.nl Het is een robuuste techniek en eenvoudig 180 graden te verstellen. Raffstores kunnen overal in uw woning worden ingezet. Ze reflecteren de zonnestralen, maar tegelijkertijd heeft u ook de mogelijkheid om een doorkijk naar buiten te realiseren. Ze vormen zonder twijfel een goede bescherming tegen zonlicht en warmte. Dit bespaart dan direct weer door op de energiekosten.
 

Raffstores buitenjaloezieën

Door de raffstore kan de daglichttoetreding in het gebouw worden verhoogd en gelijktijdig de warmtelast nog verder worden verminderd. Het zichtbare daglicht wordt door geopende lamellen de ruimte binnen gebracht.

Externe raffstores met hun gebogen S-, Z- en C-lamellen worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit vakmanschap en compromisloze functie. Ze richten en doseren natuurlijk zonlicht om een ​​optimaal gebruik te garanderen en verblinding te voorkomen. Talloze slimme, technische details maken hen de producten bij uitstek voor moderne architectuur. Ze passen esthetisch in glazen gevels, grote ramen en gebouwen met moderne designlijnen.

Wilt u de intensiteit en richting van het daglicht naar uw grote ramen regelen? Met raffstores kunnen we op elk gewenst moment vervelende blikken stoppen door de lamellen eenvoudig te kantelen. U kunt de optimale hoeveelheid licht binnenlaten, terwijl u het zicht van buitenaf op uw eigen vier muren belemmert.

De standaardinstallatie van de raffstore is niet nodig om van tevoren te plannen, omdat ze na de afgewerkte gevel worden geïnstalleerd. De raffstores worden geïnstalleerd op de woning na de installatie van het venster en voordat de gevel wordt gemaakt.

Externe raffstores zijn steeds meer gangbare oplossingen geworden als zonbeschermingssystemen voor alle soorten gebouwen, omdat ze ons een perfecte visuele atmosfeer bieden met thermische bescherming en bescherming tegen uv-stralen.
Met een modern exterieur zet u architecturale accenten en zorgt u altijd voor de gewenste ruimtelijke sfeer. Bovendien bieden onze raffstores variabele privacy en bescherming tegen de zon.