opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1458 reviews

Muurparasols

Een muurparasol is de ideale oplossing voor de meeste balkons, dekken en smalle ruimtes. Wordt rechtstreeks aan de muur bevestigd, geen paal of voet vereist. Eenmaal geïnstalleerd, kan de muurbevestiging naar links of rechts worden verplaatst langs de gewenste positie. Eenvoudig omhoog te duwen en op zijn plaats te vergrendelen.

Bevestigingsrail inbegrepen. Het vereist bouten en beugels (aan te schaffen) voor montage op houten framewanden met hout, vinyl, stucwerk of aluminium. Voor montage op metselwerk, baksteen of betonnen muren, schroefankers en ringen.

De muurparasols worden vaak gekocht als alternatief voor een parasol. Een muurparasol is relatief zwaar en legt veel stress op de muur van uw huis. De muurparasol is een geweldige toevoeging, omdat deze uw muren bijna niet zoveel belast en u niet beperkt tot een vooraf gedefinieerde breedte.

De muurparasol is nauwelijks zichtbaar als hij eenmaal gesloten is, omdat het systeem dicht bij zijn paal sluit. Natuurlijk wordt dit beschermd door een speciale parasolafdekking.
 

Muurparasol bestellen

De zomer komt eraan en het is tijd om uw leuke ruimte klaar te maken voor gasten. Heeft u hoekjes en gaten die schaduw nodig hebben? Het kan moeilijk zijn om een ​​schaduwoplossing voor hen te vinden. Wandparasols zijn dan perfect!

De aan de muur gemonteerde muurparasol is ontworpen om te kantelen, roteren en uit te schuiven zodat hij in elke ruimte past. De muurparasol is voor terrassen en balkons. De muurparasol kan ook gemakkelijk van de houder worden verwijderd, zodat u hem naar beneden kunt trekken wanneer hij niet in gebruik is.

Heeft u een stijlvolle eethoek in de open lucht die in de schaduw moet worden geplaatst zonder uw beschikbare ruimte te schaden? Bestel dan een muurparasol.

Een veerkrachtige en aanpasbare muurparasol, de parasol maakt schaduw mogelijk wanneer een traditionele parasol of vrijhangende parasol niet de optimale keuze is voor een schaduwrijke plek. Haal het meeste uit uw buitenleven met UV-bescherming en UPF 50+ geleverd door onze parasols. Parasols buiten bieden het hele jaar door meer plezier aan uw ruimte, niet alleen de kleine hoeveelheid tijd waarin de omstandigheden perfect zijn. Ontwikkel een betere gastervaring voor uw vrienden en familie. Met de muurbeugel kunt u de parasol demonteren wanneer deze niet in gebruik is, waardoor deze wordt beschermd tegen slecht weer en de levensduur van de parasol wordt verlengd.