opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Houtstok parasols       

Deze stijlvolle houtstok parasol is ideaal om schaduw te geven over uw terras of tuin. De houtstok parasol is uv-bestendig en beschermt tegen regen. De belangrijkste eigenschappen van een houtstok parasol zijn:

  • Paal en frame zijn gemaakt van hardhout
  • Lange levensduur

Deze parasol heeft een sterk houten frame en een met teflon gecoate luifel. De ontluchter houdt de parasol stabiel in harde wind en laat water weglekken, wat het risico op schimmel vermindert.

De houten parasol heeft een natuurlijke en stijlvolle uitstraling. Hout straalt ook veel gezelligheid uit in vergelijking met andere parasols. Het heeft dezelfde functionaliteiten als andere parasols, is namelijk dat een houtstok parasol bescherming biedt tegen de zon en regen. Bekijk het assortiment van Schaduwdoekkeuze.

Het is aan te raden om houtstok parasols in te klappen als deze niet gebruikt worden. Dit voorkomt windschade en minder onderhoud. De parasolhoes kunt u dan gebruiken om de houtstok parasol in goede staat te houden. Bij een vochtige houtstok parasol dient u deze eerst droog te maken. Het is niet aan te raden om een parasol op te bergen als die nog nat is. Dit voorkomt vlekken in uw houtstok parasol.
 

Houtstok parasol rechthoekig

Schaduw uw gasten en houd ze koel van de zon met onze houten frameparasols en kies uit verschillende maten, vormen en kleuren. Houtstok parasols dienen als een perfect compliment voor houten klapstoelen en zijn een mooie noodzaak voor elke buiten bruiloft of evenementlocatie. Al onze houten parasols hebben een betrouwbare en duurzame doek. Ze zijn uv-bestendig en vervagen niet wanneer u de houtstok parasols goed opbergt. U hoeft zich nooit zorgen te maken over het slijtvaste houten frame.

U zult zien dat de grotere parasols worden geleverd met een gebruiksvriendelijk slingermechanisme om te voorkomen dat u onder de zware overkapping worstelt, evenals een handige kantelfunctie die u extra controle over de schaduw geeft wanneer de zon rond beweegt.

Zo mooi als een parasol eruitziet, heeft het natuurlijk belangrijke gezondheidsvoordelen. Afgezien van het voor de hand liggende gebruik als een fysiek zonnescherm, bieden de stoffen van de houtstok parasols extra bescherming tegen de zon, dus kijk uit voor parasols met een UV-beschermende coating voor extra gemoedsrust. Hebt u andere vragen over onze houtstok parasols? Neem dan gerust contact met ons op.