opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Horecaparasols

Horecaparasols, speciaal gemaakt voor de horeca. De wat grotere parasols met een steviger en dikker frame, dikke baleinen en wind vaster dan de normale klassieke parasols. De grootte van de horecaparasols zijn meestal vanaf 3 bij 3 meter tot en met 5 bij 5 meter. Een horecaparasol is ideaal voor uw terras!

Ook ideaal voor de bezoekers die buiten moeten roken. Roken is binnen verboden en wordt vaak buiten gedaan. Dan kan het best vervelend zijn als ze in de regen moeten staan of iets verderop onder een afdak. Dan is een horecaparasol super interessant. De horecaparasols zijn duurzaam en kunnen tegen vele weersomstandigheden.

Sfeervolle horecaparasols 

Omarm alle soorten zomerweer met heerlijke oplossingen voor uw buitenruimtes. Ontvang heerlijke horecaparasols die gemakkelijk te combineren en te hanteren zijn. Cultiveer het buitenleven en de zon met onze slimme modellen voor uw terras. Er is niets zo geweldig als genieten van het mooie weer en wanneer de zon scherp schijnt in de schaduw. Het is een perfecte plek in de zomer als het warm is.

Een modern design voor uw terras. Robuust ontworpen om een ​​hit te kunnen maken en met een kleurvast canvas dat jaren meegaat. Het heeft een groot formaat en een groot, zodat iedereen zijn favoriete plekje in de schaduw kan vinden.

De horecaparasol bewijst dat groot en mooi zijn niet moeilijk hoeft te zijn. Met het handige rotatiemechanisme en de soepele lier kunt u deze parasol gemakkelijk in elke richting draaien en kantelen. Op die manier kunt u gemakkelijk genieten van al zijn kwaliteiten. Een horecaparasol kunt u zien als de grotere neef – essentieel in de buitenruimte – biedt niet alleen bescherming tegen de regen, maar ook welkome schaduw tegen de zon. Een absolute must voor uw horecaonderneming.