opc_loader
Gratis verzending!
Maatwerk specialist
5 jaar garantie op UV-bescherming
Fysieke showroom
Meer dan 20 jaar ervaring

Buitenshutters   

Buitenshutters kunnen wonderen verricht als het gaat om het verbeteren van uw huis. Buitenshutters en zonneschermen kunnen uw gezin schaduw bieden tegen de zon en beschutten tegen regen, terwijl tegelijkertijd stijl en klasse aan uw ruimte wordt toegevoegd. Wij voeren alles van intrekbare zonneschermen, raamzonweringen, terraszonweringen en gemotoriseerde zonneschermen.

Stijlvolle buitenshutters in ons assortiment

Met een verscheidenheid aan buitenshutters en zonneschermen in een stijlvol assortiment van kleuren en materialen, hebt u veel keuzes om de perfecte buitenshutters of zonneschermen voor uw huis te vinden. Naast het toevoegen van waarde en schoonheid aan uw leefruimte, bieden intrekbare buitenshutters beschutting op stormachtige dagen, verminderen zonlicht en verblinding en verbeteren de energie-efficiëntie. Intrekbare zonneschermen bieden het gemak om uw zonneschermen op uw gemak te openen en te sluiten. Sommige intrekbare buitenshutters kunnen handmatig worden bediend, terwijl gemotoriseerde buitenshutters elektronisch worden gevoed. Sfeervolle shutters voor buiten om bijvoorbeeld een eetruimte buiten te maken!

Veilige en sfeervolle buitenshutters

Buitenshutters kunnen uw woning een afgewerkte, onderscheidende uitstraling geven. Ontworpen met een houtnerfstructuur, bieden vinyl luiken de warme uitstraling van hout. Buitenschermen aan de buitenkant voegen niet alleen verfijning toe aan uw huis, ze voegen ook privacy toe.

Schaduwdoekkeuze.nl beschikt over een brede selectie van exterieur buitenshutters zodat u de perfecte pasvorm voor uw huis kunt vinden. Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om uw huis te veranderen? Door nieuwe shutters te kopen, krijgt uw huis een geheel nieuwe look voor een zeer minimale prijs. Het zijn het meest opvallende deel van de buitenkant en het toevoegen van een nieuwe, kleurrijke raamafwerking. Bij Schaduwdoekkeuze.nl kunnen we u verzekeren dat we de perfecte shutter hebben die bij uw huis past!

Dus als u op zoek bent om uw huis een authentieke uitstraling te geven, maar wilt dat ze zo onderhoudsvrij mogelijk zijn, dan zijn decoratieve buitenshutters iets voor u! Met de juiste grootte, plaatsing en hardware hebt u het zo geïnstalleerd.

Bij metingen voor functionele buitenshutters moeten de metingen nauwkeurig zijn om correct over het venster te sluiten. De buitenshutters moeten wel de omvang van de ramen hebben. Houd dan ook rekening met die metingen.