opc_loader

Menu

8.7 / 10 van 1458 reviews

Buitenlamellen

De meesten van ons kijken uit naar die warme, zonnige dagen, maar de zon, hoewel zo aangenaam op een strand, kan ook een echte overlast zijn voor thuis of op het werk. De zonnestraling die een kamer overspoelt, leidt tot een duidelijke temperatuurstijging, vooral door dakramen. Het beste beschermingsmiddel komt van het gebruik van externe zonwering en rolluiken, waarvan het gebruik bijzonder waardevol is bij daken op het zuiden of het westen. Een buitenlamellen is dan de oplossing. Ideaal bij een lamellen overkapping.

Effectieve bescherming tegen de hitte met buitenlamellen

Buitenlamellen vormen de optimale oplossing als bescherming tegen overmatige zonnewarmte. De zonwering absorbeert zonnestraling voordat hij de beglazing bereikt en geeft de warmte af aan de buitenkant van de kamer, waardoor hij op zonnige dagen een veel betere bescherming biedt tegen vermoeiende hitte. Door tot 8 keer effectievere bescherming te bieden dan interne jaloezieën, kan dit de interne temperatuurdaling met wel 10 ° C verminderen.

Wind- en waterdicht met een buitenlamellen

Bovendien houden onze buitenlamellen tijdens koudere periodes lucht vast tussen het glas en het schermweefsel en zorgen zo voor een extra isolatielaag op de beglazing. Dit helpt om warmte in het gebouw vast te houden - houdt u warm en gezellig terwijl hoge winterverwarmingsrekeningen worden vermeden. Een buitenlamellen is een innovatief ritsvergrendelingsmechanisme vergrendelt het schermweefsel fysiek in de zijkanalen, waardoor onze buitenrolgordijnen winddicht worden. Dit voorkomt ook vervelende lichtstralen (omdat er geen opening is tussen de zijkanalen).

Onze externe buitenlamellen werken op dezelfde manier als normale lamellen; een verzinkt stalen vat is bevestigd aan een verzwaarde aluminium geleidingsrail die zich in de zijgeleiders bevindt. Het beschermt tegen alle soorten weersomstandigheden. wanneer deze wordt ingetrokken, waarbij de voorkant van de buitenlamellen gemakkelijk kan worden losgekoppeld voor onderhoud.

Onze buitenlamellen zijn niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook zeer robuust. Onze buitenlamellen zijn gemaakt van aluminium en roestvrijstaal en zijn zowel corrosiebestendig als ongelooflijk sterk, ontworpen om de schokken en stoten van elke drukke omgeving te weerstaan.

U kunt kiezen uit verschillende afwerkingen, stijlen en opties, zodat u het uiterlijk van uw woning kunt aanvullen.